Nieuws

27 mei 2024

Nieuws

Vakantiegeld mei 2024

Bent u met pensioen? Dan ontvangt u in mei vakantiegeld bij uw pensioen.
23 mei 2024

Nieuws

Tijdelijke Regeling Vervroegde Uittreding (RVU) en uw pensioen

De Tijdelijke Regeling Vervroegde Uittreding (RVU) is een van de vrijwillige regelingen die wordt aangeboden door KLM . Alle informatie over de RVU vindt u op MyKLM. Uw vragen over de RVU kunt u het beste met de HR-afdeling van KLM bespreken. In dit nieuwsbericht staan de belangrijkste gevolgen voor uw pensioen.
22 mei 2024

Nieuws

Misverstand: Verandering pakt voor mij slecht uit

De overheid heeft nieuwe regels voor pensioen afgesproken. Dit betekent dat de pensioenregeling gaat veranderen. In deze video gaat bestuurslid en KLM’er John de Hollander dieper in op een misverstand over de nieuwe pensioenregeling. Bijvoorbeeld dat deze verandering voor u slecht uit gaat pakken.
13 mei 2024

Nieuws

Wilt u uw pensioen meenemen naar uw huidige pensioenfonds? Regel het op tijd!

Hebt u in het verleden pensioen bij ons opgebouwd? Denkt u erover om uw pensioen over te dragen naar de pensioenuitvoerder van uw nieuwe werkgever? Regel dit dan op tijd.
6 mei 2024

Nieuws

Kwartaalbericht eerste kwartaal 2024

Na elk kwartaal publiceren we een kwartaalbericht.
23 april 2024

Nieuws

Onderzoek naar tussentijdse indexatie afgerond

Het is om verschillende redenen helaas geen optie om de pensioenen per 1 juli 2024 tussentijds te indexeren. Het bestuur van het pensioenfonds heeft deze mogelijkheid op verzoek van de VG-KLM zorgvuldig onderzocht.
22 april 2024

Nieuws

KLM en de vakbonden leggen afspraken nieuwe pensioenregeling vast

KLM en de vakbonden hebben afspraken gemaakt over de nieuwe pensioenregeling die ingaat op 1 januari 2026. Het doel van de nieuwe pensioenregeling is – nog steeds - dat u tijdens uw diensttijd een goed pensioen opbouwt.
9 april 2024

Nieuws

Uw Uniform Pensioenoverzicht 2024 staat voor u klaar in MijnKLMPensioen

Uw Uniform Pensioenoverzicht 2023 staat klaar onder Mijn documenten in MijnKLMPensioen. Log in en bekijk direct uw UPO.
11 maart 2024

Verantwoord beleggen

Stemmen voor meer transparantie en verantwoording over beloningsbeleid bestuurders Australisch mijnbouwbedrijf

Wij beleggen in aandelen van bedrijven en zijn daardoor aandeelhouder. Een aandeelhouder kan invloed hebben op het beleid van die bedrijven door te stemmen op voorstellen in aandeelhoudersvergaderingen. Bij NRW Holdings Ltd. hebben we onlangs gestemd tegen het nieuwe beloningsbeleid voor bestuurders en tegen de herbenoeming van een bestuurder.
7 maart 2024

Nieuws

Blue Sky Group kiest voor focus op pensioenbeheer

Blue Sky Group gaat zich volledig richten op pensioenbeheer. Met deze nieuwe strategie wil Blue Sky Group haar sterke positie in de Nederlandse pensioenmarkt behouden en verder uitbouwen. Hiermee staat Blue Sky Group ook goed voorgesorteerd voor een succesvolle transitie naar de Wet toekomst pensioenen (Wtp). Daarnaast heeft Blue Sky Group het voornemen haar vermogensbeheerbedrijf, dat werkt voor de drie KLM-pensioenfondsen, bij een andere partij onder te brengen.