Kunnen we iets voor u doen?

In verband met Pinksteren is de afdeling Pensioenservice op maandag 20 mei niet bereikbaar. U kunt vanaf dinsdag 21 mei weer contact met ons opnemen.

Contact met ons

Tel: (020) 426 62 10 
Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur

Bericht sturen of vraag stellen?
Ga naar het contactformulier om ons binnen MijnKLMPensioen veilig en snel een vraag te stellen, ook buiten kantoortijden. Kunt u niet inloggen in MijnKLMPensioen? Stuur dan een e-mail met uw polisnummer of personeelsnummer naar pensioenservice@klmgrondfonds.nl

Let op! Verstuur via e-mail geen gevoelige informatie aan ons. Gebruik dan de beveiligde omgeving van MijnKLMPensioen in plaats van e-mail. Let er ook op dat u niet méér informatie verstrekt dan waar wij om vragen.

Informatief pensioengesprek
Een informatief pensioengesprek is zeer geschikt voor vragen over uw pensioen of de keuzes die u kunt maken als u met pensioen gaat. U kunt een informatief pensioengesprek voeren bij ons via videobellen of op kantoor.

Postadres
Postbus 123, 1180 AC Amstelveen

Bezoekadres
Prof. E.M. Meijerslaan 1, 1183 AV Amstelveen

E-mail bestuur: bestuursbureau@klmalgemeenfonds.nl
E-mail mediaverzoek: communicatie@blueskygroup.nl.

Social media
Volg ons op Facebook
Volg ons op LinkedIn

Persoonlijke pensioenplaatje

Hebt u een klacht?

Wij doen ons best om u zo goed mogelijk te helpen. Het kan zijn dat u niet tevreden bent.

Geef aan ons door:

  • Uw klacht: waar bent u ontevreden over?
  • Uw polisnummer.
  • Uw telefoonnummer, zodat we u kunnen bellen om een compleet beeld te krijgen van uw klacht.
Lees hier hoe wij uw klacht verder afhandelen

Hulp nodig?

Wij helpen u graag. Volg een van onze (online) bijeenkomsten om meer inzicht te krijgen in uw pensioen en pensioenkeuzes.

Pensioen In Zicht

Bereikt u binnen anderhalf jaar uw pensioenleeftijd? Of wilt u eerder stoppen met werken en met pensioen? Dan raden wij u aan om deel te nemen aan de Pensioen In Zichtdag. 

Maak uw persoonlijke pensioenplaatje

Gaat u voorlopig nog niet met pensioen, maar wilt u wel graag inzicht in uw pensioen? En weet u niet goed waar u moet beginnen? Dan raden wij u aan om één van onze webinars 'Maak uw persoonlijke pensioenplaatje' te bezoeken.

Veelgestelde vragen

Wilt u het rekeningnummer wijzigen waarop u uw pensioenuitkering ontvangt? Log in met DigiD met SMS-controle en u kunt uw rekeningnummer direct en zonder gedoe aanpassen onder Mijn gegevens in MijnKLMPensioen. U ontvangt dan uw eerstvolgende pensioenuitkering op uw nieuwe rekeningnummer. 

De formulieren staan op de pagina documenten.

Regel uw waardeoverdracht volledig online via www.mijnwaardeoverdracht.nl of vraag het aan bij uw nieuwe pensioenuitvoerder.

Wijzigingen doorgeven?

Wijzigingen hoeft u niet door te geven als u in Nederland woont. Adreswijzigingen en een huwelijk, overlijden of scheiding ontvangen wij automatisch via de gemeente. Dit hoeft u dus niet aan ons door te geven.

Een ander e-mailadres kunt u doorgeven in Mijn gegevens.

Verhuist u in het buitenland of wilt u uw post op een ander adres ontvangen? Dit kunt u doorgeven in Mijn gegevens. 

Op de hoogte blijven

Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief NWSflits om actuele informatie van uw pensioenfonds te ontvangen. Ga naar Mijn gegevens om u met één klik aan te melden. 

 

 

Aanmelden nwsflits