Nieuws

19 oktober 2021

Nieuws

Beleidsdekkingsgraad eind september 2021

De beleidsdekkingsgraad van het Algemeen Pensioenfonds KLM is per eind september gestegen ten opzichte van de maand ervoor, namelijk naar 110,7%. De beleidsdekkingsgraad is een gemiddelde dekkingsgraad van de afgelopen 12 maanden (oktober 2020 tot en met september 2021).

15 oktober 2021

Nieuws

Bewijs van in leven zijn

Woont u in het buitenland terwijl u van ons een pensioen ontvangt? Dan beoordelen wij elk jaar uw gegevens om zeker te weten of u in leven bent en recht hebt op het pensioen. Bij overlijden ontvangen wij namelijk geen bericht van buitenlandse instanties.

12 oktober 2021

Nieuws

Datalek bij uw pensioenfonds: uitkomst onderzoek en maatregelen

Het pensioenfonds heeft u eerder geïnformeerd over het datalek bij Blue Sky Group, onze uitvoeringsorganisatie. In samenwerking met een gespecialiseerd onderzoeksbureau is de data die mogelijk gelekt kunnen zijn geanalyseerd.

6 oktober 2021

Nieuws

Meld u aan voor een persoonlijk pensioengesprek bij een van onze UPO-stands!

Ieder jaar versturen we Uniform Pensioenoverzichten (UPO's). We hebben de laatste jaren rondom de verzending ook UPO-stands op locatie georganiseerd, waar u terecht kon met al uw pensioenvragen. De komende weken staan we weer met UPO-stands bij diverse KLM-locaties!

6 oktober 2021

Nieuws

Chroom-6 update: Blootstellingsonderzoek afgerond, aangepaste tijdslijn

Inmiddels is het onafhankelijke blootstellingsonderzoek naar chroom-6 afgerond. Het onderzoeksteam brengt nu de bevindingen samen in een onderzoeksrapport. Wel is de planning iets aangepast. Door enkele onvoorziene zaken is er namelijk wat vertraging ontstaan in het proces.

1 oktober 2021

Nieuws

Uniform Pensioenoverzicht (UPO) 2021: Zet de eerste stap naar uw pensioen!

Uw jaarlijkse Uniform Pensioenoverzicht (UPO) staat klaar in Mijn documenten in MijnKLMPensioen. Zet uw eerste stap naar pensioen! Bekijk in de videotutorials van E&M collega Ramona Krieger hoe u de eerste stap zet en in twee minuten uw pensioen regelt.

17 september 2021

Nieuws

Beleidsdekkingsgraad eind augustus 2021

De beleidsdekkingsgraad van het Algemeen Pensioenfonds KLM is per eind augustus gestegen ten opzichte van de maand ervoor, namelijk naar 108,9%.

14 september 2021

Nieuws

Webinar 'Maak uw persoonlijke pensioenplaatje' op 23 september

Gaat u voorlopig nog niet met pensioen, maar wilt u wel graag inzicht in uw pensioen? En weet u niet goed waar u moet beginnen? Dan raden wij u aan om onze workshop 'Maak uw persoonlijke pensioenplaatje' online te volgen.

14 september 2021

Nieuws

Webinar Pensioen In Zicht: 21 september 2021

Bereikt u binnen anderhalf jaar uw pensioenleeftijd? Of wilt u eerder stoppen met werken en met pensioen? Dan raden wij u aan om deel te nemen aan het webinar Pensioen In Zicht.

10 september 2021

Nieuws

10 september - Dag van de Scheiding

Op 10 september is het de Dag van de Scheiding. Misschien niet de meest feestelijke, maar wel een belangrijke dag. Als u en uw partner uit elkaar gaan, komt er veel op u af. Een scheiding heeft namelijk ook invloed op uw pensioen.