Voor onze dienstverlening kunnen wij uw persoonsgegevens verwerken. Daarnaast maken wij gebruik van cookies op onze website. Raadpleeg voor meer informatie ons privacystatement en cookiestatement.

Sluiten

Cookiestatement van Stichting Algemeen Pensioenfonds KLM

Wat zijn cookies?
De website van Stichting Algemeen Pensioenfonds KLM (hierna: Algemeen Pensioenfonds KLM, ‘het fonds’ of ‘wij’) maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden op uw computer, tablet of mobiele telefoon. Cookies worden geplaatst wanneer u de website bezoekt. Sommige cookies zorgen ervoor dat de website goed functioneert. Andere helpen om de website beter af te stemmen op de wensen en voorkeuren van gebruikers. Algemeen Pensioenfonds KLM maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Deze cookies hebben geringe impact op uw privacy en daarom kunnen wij ze zonder toestemming plaatsen. Zie voor meer informatie ook ons privacystatement.

Functionele cookies
Functionele cookies zijn technisch noodzakelijk om de website zo goed mogelijk te laten werken. Bijvoorbeeld om uw voorkeuren of instellingen te onthouden, voor beveiliging van de website. Zonder deze cookies kunt u de website van het fonds niet goed gebruiken. De geldigheidsduur van deze cookies is beperkt tot de duur van de browsersessie.

Analytische cookies
Via analytische cookies kunnen wij informatie bijhouden over het bezoek aan de website van het fonds. Algemeen Pensioenfonds KLM maakt gebruik van Google Analytics. Google Analytics is een analyseprogramma gemaakt door Google, Inc. Google Analytics gebruikt ‘cookies’. Deze cookies helpen het fonds de website te analyseren hoe bezoekers de website gebruiken. Hiermee kan het fonds de website verbeteren. De informatie die deze cookies genereren over uw websitegebruik is anoniem en niet herleidbaar naar u.

Algemeen Pensioenfonds KLM heeft Google Analytics privacy vriendelijk, conform de vereisten van de Autoriteit Persoonsgegevens, ingesteld. Dit houdt in dat het fonds met Google een verwerkersovereenkomst heeft afgesloten. Daarnaast hebben wij uw IP-adres deels gemaskeerd en is de optie om gegevens te delen uitgeschakeld. De geldigheidsduur van deze cookies is beperkt tot 26 maanden. Voor meer informatie over deze cookies, verwijzen wij u naar https://privacy.google.com/businesses/compliance/.

Social media cookies van derden
Algemeen Pensioenfonds KLM is buiten zijn website actief op verschillende social mediakanalen zoals Facebook en YouTube. De aanbieders van deze social mediakanalen kunnen uw persoonsgegevens verwerken en cookies plaatsen op uw computer of mobiele apparaat als u de social mediapagina’s bezoekt. Het fonds heeft geen controle over deze cookies. Het fonds ontvangt van deze aanbieders anonieme statistieken over het bezoek aan onze pagina’s op social media. Er worden geen persoonsgegevens met Algemeen Pensioenfonds KLM gedeeld. Wij raden u aan de privacy- en cookiestatements van de relevante social media-aanbieders te raadplegen voor meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens en het gebruik van cookies door deze aanbieders. De privacy- en cookiestatements van deze aanbieders kunnen regelmatig wijzigen.

Uw voorkeuren
U kunt cookies via uw internetbrowser (bijvoorbeeld Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome) handmatig verwijderen of deze automatisch laten verwijderen wanneer u de website verlaat. Daarnaast kunt u uw internetbrowser zo instellen dat u een bericht krijgt als er een cookie wordt geplaatst. U kunt uw browser ook zo instellen dat cookies niet geplaatst mogen worden. Let op: het kan zijn dat de website niet naar behoren functioneert wanneer u de cookies hebt uitgeschakeld.

Wijzigingen in dit cookiestatement
Algemeen Pensioenfonds KLM behoudt zich het recht voor dit cookiestatement op ieder gewenst moment en zonder kennisgeving te wijzigen. Wij adviseren u om dit cookiestatement regelmatig te raadplegen.

Amstelveen, juli 2020

Welkom op onze website

Op het gebruik van onze website is de disclaimer van toepassing.

Bekijk de disclaimer (PDF)



Door naar de website