Voor onze dienstverlening kunnen wij uw persoonsgegevens verwerken. Daarnaast maken wij gebruik van cookies op onze website. Raadpleeg voor meer informatie ons privacystatement en cookiestatement.

Sluiten

Betrokken aandeelhouder

Wij gaan het gesprek aan en maken gebruik van onze stem

Wij stellen ons op als betrokken aandeelhouder door invloed uit te oefenen op de bedrijven waarin wij investeren. Dit doen wij om de belangen van het fonds te beschermen en om bij te dragen aan een betere toekomst voor huidige en komende generaties. Wij maken gebruik van ons stemrecht op aandeelhoudersvergaderingen. Verder gaan wij als aandeelhouder met bedrijven in gesprek. Deze manier van invloed uitoefenen heet engagement (betrokkenheid).

Het gesprek aangaan

 

Door als aandeelhouder met de bedrijven waarin wij investeren in gesprek te gaan, kunnen wij invloed op deze bedrijven uitoefenen. Dit heet engagement (betrokkenheid). 

Onze stem gebruiken

 

Wij maken gebruik van ons stemrecht op aandeelhoudersvergaderingen. Op die manier proberen we invloed uit te oefenen op de bedrijven waarin wij investeren. 

Volg onze betrokkenheidsactiviteiten

Wij bekijken dit jaar hoe we verder gaan met verantwoord beleggen. Wij willen bepalen hoe we bij het selecteren en monitoren van beleggingen rekening kunnen houden met milieu (environmental), sociale (social) en governance-overwegingen. Onze beslissingen hierover delen wij op deze pagina en willen wij dit jaar vastleggen in een vernieuwd verantwoord beleggenbeleid.

Welkom op onze website

Op het gebruik van onze website is de disclaimer van toepassing.

Bekijk de disclaimer (PDF)Door naar de website