Nieuws

8 september 2014

Blog

Drukke zomer

Het is behoorlijk onrustig in de wereld om ons heen. Weinig komkommertijd aan het pensioenfront dus, de mailbox bleef vollopen. Maar u hoort me niet klagen. Juist op die momenten doe je wat je moet doen.

17 juni 2014

Blog

Generatieconflict?

Het leuke van het huidige mediatijdperk is dat zelfs de meest ingewikkelde onderwerpen worden teruggebracht tot zaken die in twee minuten op televisie of youtube kunnen worden behandeld. Dat is leuk, maar het is ook bedenkelijk.

22 april 2014

Blog

Het blijft onzeker, dat staat vast

Ik wil beginnen met mijn weblog, mijn deadline nadert. Maar over ‘dead’ gesproken: mijn provider laat me in de steek. Geen telefoon, televisie en internetverbinding. Je weet gelijk weer hoe afhankelijk je van techniek bent tegenwoordig. Maar als de eindeloze stroom mailberichten even stokt, heb ik in elk geval tijd om rustig na te denken.

14 april 2014

Blog

1 april 1999: gelukkig geen grap

Kort geleden mocht ik aanwezig zijn bij de viering van het vijftienjarig bestaan van Blue Sky Group. De officiële oprichtingsdatum is 1 april 1999. Deze datum is gelukkig geen grap!

13 april 2014

Blog

Het pensioen van je kinderen

Mijn grootvader is heel oud geworden. Hij maakte nog mee dat zijn kinderen met pensioen gingen.

5 maart 2014

Blog

Ballen in de boom

Kerstmis ligt al even achter ons. Toch is de titel van deze column geen vergissing. Het zal velen van u niet ontgaan zijn dat het besturen van een pensioenfonds er in de afgelopen jaren niet gemakkelijker op is geworden.