Nieuws

Vernieuwde MijnKLMPensioen is nu beschikbaar

21 oktober 2024

MijnKLMPensioen is vernieuwd en verbeterd om u beter van dienst te zijn. U vindt er zoals vertrouwd uw gegevens, documenten en Mijn planner. Daarnaast zijn er enkele nieuwe functionaliteiten toegevoegd die het gebruik van MijnKLMPensioen eenvoudiger en overzichtelijker maken.

Vertrouwde functionaliteiten met een nieuw uiterlijk

U kunt in het vernieuwde MijnKLMPensioen in één oogopslag zien welk pensioen u kunt verwachten of al krijgt. Deze nieuwe functie geeft u snel duidelijkheid over uw financiële toekomst. Daarnaast is het zoeken in uw documenten vereenvoudigd, zodat u gemakkelijk de informatie vindt die u nodig heeft. 

MijnKLMPensioen en de nieuwe pensioenregeling

Met het vernieuwde MijnKLMPensioen sorteren we voor op de komst van de nieuwe pensioenregeling. Zo vindt u vanaf eind volgend jaar een eerste berekening van uw pensioen in de nieuwe pensioenregeling in MijnKLMPensioen. Vanaf 2026 kunt u ook meer pensioenzaken online regelen. Denk dan aan het aanvragen van uw pensioen of het afsluiten van een aanvullende partnerverzekering. 

Toegang tot MijnKLMPensioen

Log nu in om het vernieuwde MijnKLMPensioen te verkennen en ontdek hoe we het voor u eenvoudiger en overzichtelijker hebben gemaakt.  U kunt nog steeds veilig en snel inloggen via DigiD, eIDAS of uw persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord. Logt u in gebruikersnaam en wachtwoord? Dan moet u een nieuw account aanmaken. 
 

 

Vernieuwd MijnKLMPensioen

Veelgestelde vraag

Hebt u een burgerservicenummer (BSN)? Dan kunt u sinds 1 januari 2024 een DigiD aanvragen via de website van DigiD

Log nu in om het vernieuwde MijnKLMPensioen te verkennen

MijnKLMPensioen