Nieuws

Uw Uniform Pensioenoverzicht 2024 staat voor u klaar in MijnKLMPensioen

9 april 2024

Uw Uniform Pensioenoverzicht 2024 (UPO) staat klaar onder Mijn documenten in MijnKLMPensioen. Log in en bekijk direct uw UPO. Hebt u al uw e-mailadres vastgelegd in Mijn gegevens? Dan ontvangt u direct een e-mail zodra er belangrijke post voor u klaarstaat in MijnKLMPensioen, zoals uw UPO. Hebt u vragen over uw UPO of over uw pensioen? Kom dan in contact met ons. Wij staan op verschillende manieren voor uw klaar.

Bedragen op het UPO zijn berekend op basis van de huidige pensioenregeling

De bedragen op het UPO zijn berekend op basis van de huidige pensioenregeling. Zo ook het doorkijkje naar de toekomst onder het kopje ‘Wat als het mee- of tegenzit?’. Deze drie pijlen geven een inschatting van uw pensioen(uitkering) als er mee- of tegenvallers zijn. Deze inschattingen zijn berekend met vastgestelde regels en op basis van de huidige pensioenregeling. Dit is dus geen schatting van uw pensioen(uitkering) in de nieuwe pensioenregeling, die per 1 januari 2026 ingaat. In het najaar van 2025 ontvangt u een eerste berekening van uw pensioen(uitkering) in de nieuwe pensioenregeling. Berekeningen van het pensioenfonds laten zien dat, als de nieuwe regeling nu zou ingaan, niemand erop achteruitgaat.  

Neem telefonisch of per e-mail contact met ons op 

Hebt u een een korte vraag? Dan kunt u ons makkelijk telefonisch, via de e-mail of via ons contactformulier bereiken tijdens werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur. 

Boek een afspraak voor een informatief pensioengesprek

Een informatief pensioengesprek is zeer geschikt voor vragen over uw pensioen of de keuzes die u kunt maken als u met pensioen gaat. U kunt een informatief pensioengesprek voeren bij ons op kantoor of via videobellen.

Workshop 8

Meld u aan voor één van onze aankomende evenementen

  • Pensioen In Zicht
    Als u binnen anderhalfjaar met pensioen wilt gaan en goed voorbereid met pensioen wilt.
  • Maak uw persoonlijke pensioenplaatje
    Als u nog langer dan anderhalfjaar moet werken en meer inzicht wilt in uw pensioen.