Voor onze dienstverlening kunnen wij uw persoonsgegevens verwerken. Daarnaast maken wij gebruik van cookies op onze website. Raadpleeg voor meer informatie ons privacystatement en cookiestatement.

Sluiten

Nieuws Doe mee aan onderzoek naar pensioenplanner en maak kans op een ballonvaart!

21-08-2009

Voor het berekenen van uw pensioen kunt u gebruik maken van de pensioenplanner op de website van uw pensioenfonds. Om de tevredenheid over de planners te meten willen we verschillende deelnemers vragen om mee te doen aan een gebruikersonderzoek. U hoeft hiervoor geen verstand te hebben van pensioen (beter van niet zelfs) en het is ook niet nodig dat u al eens eerder gebruik heeft gemaakt van de planner.

Het onderzoek duurt in totaal een uur en kan plaatsvinden op een locatie die u schikt in de buurt van Amsterdam, op een onderling af te spreken tijdstip in de maand september of oktober. Deelname is geheel vrijwillig, u ontvangt als dank een kleine attentie en maakt kans op een ballonvaart die verloot wordt onder de deelnemers aan het onderzoek. Met de resultaten kunnen we de planners verbeteren en op die manier pensioen weer een stuk begrijpelijker maken.

Het onderzoek wordt uitgevoerd door ActuIT, dit is het bedrijf dat de planners ontwikkelt voor de pensioenfondsen. Interesse? Mail naar: communicatie@blueskygroup.nl

Welkom op onze website

Op het gebruik van onze website is de disclaimer van toepassing.

Bekijk de disclaimer (PDF)Door naar de website