Nieuws

Uw Uniform Pensioenoverzicht 2022 staat voor u klaar in MijnKLMPensioen

21 april 2022

Deze week ontvangt u uw Uniform Pensioenoverzicht (UPO) 2022. Het UPO is hét jaarlijkse moment om even naar uw pensioen te kijken en daar helpen wij u graag bij! Of het nou telefonisch is, via videobellen, een webinar of op locatie, wij komen graag met u in contact om antwoord te geven op uw vragen over uw pensioen. Kies zelf op welke manier u contact met ons wilt hebben.

U vindt uw UPO in MijnKLMPensioen onder Mijn documenten.

We komen langs op verschillende locaties in en om Schiphol

Alle dagen zitten vol. We zijn op dit moment aan het kijken of we op korte termijn nog op extra locaties langs kunnen komen. We raden u aan om onze website goed in de gaten te houden. 

Schuif virtueel aan via videobellen

U maakt een afspraak wanneer het u uitkomt. Videobellen is zeer geschikt voor vragen over de keuzes die u kunt maken als u met pensioen gaat. We kunnen namelijk makkelijk informatie laten zien door het scherm van MijnKLMPensioen te delen. Plan een gesprek in!

Maak uw persoonlijke pensioenplaatje in een webinar

Geen gerichte vragen maar wel benieuwd hoe het nou zit? Dan is het webinar ‘Maak uw persoonlijke pensioenplaatje’ misschien een goed startpunt. In een uurtje tijd leert u de pensioenregeling kennen, laten we zien hoe u Mijn planner kunt gebruiken en geven we antwoord op de vraag: Hoe weet ik of ik later genoeg pensioen heb? 

Liever even bellen of mailen?

U kunt ons op werkdagen tussen 8.30 uur en 17.00 uur bereiken via (020) 426 62 10 of pensioenservice@klmgrondfonds.nl.

Wij hebben uw e-mailadres nodig!

Wij staan ook graag in contact met u! En dat doen we het liefst per e-mail. Een e-mail is goedkoper en beter voor het milieu! Hebt u uw e-mailadres al doorgegeven? Log in op MijnKLMPensioen en geef uw e-mailadres door.

Direct naar MijnKLMPensioen