Nieuws

Uniform Pensioenoverzicht (UPO) 2021: Zet de eerste stap naar uw pensioen!

1 oktober 2021

Uw jaarlijkse Uniform Pensioenoverzicht (UPO) staat klaar in Mijn documenten in MijnKLMPensioen. Het UPO is een handig overzicht waarmee u in één oogopslag kunt zien hoeveel pensioen u hebt opgebouwd en hoeveel pensioen u kunt verwachten. Bent u gepensioneerd? Dan ziet u op uw UPO hoeveel pensioen u ontvangt.

Het UPO is ook een moment om even stil te staan bij wat u geregeld hebt voor later. Zet uw eerste stap naar pensioen als u dat nog niet gedaan hebt. Bekijk in de videotutorials van E&M collega Ramona Krieger hoe u de eerste stap zet en in twee minuten uw pensioen regelt. 

Zet de eerste stap naar uw pensioen!

Dit is een goed moment! Wij hebben een aantal makkelijke eerste stappen op voor u op een rij gezet, u kunt ze ook bekijken in de videotutorial van collega Ramona Krieger 'Dit kun je meteen regelen voor je pensioen'.

Op onze UPO-pagina vindt u ook Q&A's over het UPO en meer informatie over de UPO-stands. 

Hulp en inspiratie bij uw eerste stap

Omdat pensioen voor veel collega's nog lastig, saai of een ver-van-mijn-bed show is, hebben veel collega's de eerste stap naar pensioen nog niet gezet. Laat u helpen en inspireren aan de hand van onderstaande videotutorials en -vlogs van collega's die u graag bij de eerste stap helpen.

In de tutorial hieronder zet E&M collega Ramona Krieger de eerste stap naar haar pensioen door te checken hoeveel pensioen ze later kan verwachten. Bekijk de tutorial en leer in twee minuten hoe u ook uw pensioen in kaart kunt brengen. Bedankt Ramona voor deze bijdrage!

Meld u aan voor een persoonlijk pensioengesprek bij een van onze UPO-stands!

Binnenkort staan we met onze UPO-stand op verschillende locaties van KLM. U kunt zich vanaf nu aanmelden voor een gesprek op een van de volgende dagen:

  • Maandag 25 oktober van 09:00 tot 14:00 uur in gebouw 541
  • Maandag 25 oktober van 14:00 tot 17:00 uur in gebouw 541
  • Dinsdag 26 oktober van 09:00 tot 14:00 uur in gebouw 410
  • Woensdag 27 oktober van 09:00 tot 14:00 uur in gebouw 120
  • Donderdag 28 oktober van 14:00 tot 17:00 uur in gebouw 546

Meld u snel aan, want vol is vol. U

Let op: U ontvangt uiterlijk een week van te voren van ons het tijdstip dat we u verwachten op de door u gekozen datum en locatie. Het gesprek duurt maximaal een half uur.

Klik hier om u aan te melden!