Nieuws

Pensioen3daagse van start: check uw pensioen!

2 november 2021

Later goed geregeld? Check het nu!

Weet u wat u later aan pensioen ontvangt? Is dit voldoende voor u? En welke veranderingen hebben invloed op uw pensioen? Van 2 t/m 4 november vindt de jaarlijkse landelijke campagne Pensioen3daagse plaats. Dit is een initiatief van het platform Wijzer in geldzaken met als doel het pensioenbewustzijn in Nederland te verhogen. Verschillende organisaties en individuen, banken, pensioenfondsen en – verzekeraars zijn aangehaakt en ook wij doen mee!

Check uw KLM pensioen!

De eerste stap naar pensioenverdieping is inloggen op MijnKLMPensioen! U ziet meteen hoeveel pensioen u bij ons hebt opgebouwd. In Mijn documenten vindt u al uw pensioenpost bij elkaar.

Grijp de Pensioen3daagse aan om direct enkele praktische pensioenzaken te regelen zoals:

  • Uw e-mailadres vastleggen in Mijn gegevens. Dan sturen wij u e-mailnotificaties in plaats van postnotificaties wanneer er pensioenpost voor u klaarstaat in Mijn documenten. Dit is kostenbesparend en beter voor het milieu.
  • Bent u gepensioneerd en woont u in het buitenland? Upload via MijnKLMPensioen eenvoudig uw jaarlijkse Bewijs van in leven zijn.
  • Neem contact met ons op bij vragen via telefoonnummer (020) 426 62 10. Wij helpen u graag verder.

Klik hier voor meer acties die u kunt uitvoeren voor uw pensioen.

Geef uw e-mailadres door

Wist u dat wij als pensioenfonds jaarlijks nog steeds rond de 70.000 A4'tjes per jaar versturen? Dat getal willen we graag naar beneden krijgen en daar hebben we uw hulp bij nodig. 

Als pensioenfonds bieden we de mogelijkheid om alle post van ons digitaal in uw mailbox te ontvangen. Ontvangt u nog steeds post van ons? Lees dan snel verder hoe u uw e-mailadres kan doorgeven aan ons. 

Hoe geef ik mijn e-mailadres door?

Wanneer u inlogt met je DigiD bij MijnKLMPensioen, kunt u naar ‘Mijn Gegevens’. Hier staat een kopje met Communicatievoorkeuren.

  • Staat er geen e-mailadres in Mijn gegevens? Dan ontvangt u onze pensioenpost nog door de brievenbus.
  • Staat er wel een e-mailadres in Mijn gegevens, maar heeft u aangevinkt dat u onze post liever in de brievenbus ontvangt? Dan ontvangt u onze post fysiek. Oók als u op onze maandelijkse digitale nieuwsbrief bent geabonneerd.

Meer weten?

Wilt u zich verder verdiepen in pensioen? Op de website van Wijzer in Geldzaken vindt u meer informatie en tools om met uw pensioen aan de slag te gaan.

Website Wijzer in Geldzaken