Nieuws

Onderzoek naar vertrouwen in het fonds en de nieuwe regels voor pensioen

31 mei 2024

Wij doen regelmatig onderzoek om na te gaan hoeveel vertrouwen uw heeft in pensioen, het pensioenfonds en de nieuwe pensioenwet. Begin juni nodigen wij een groep deelnemers uit om een korte vragenlijst in te vullen. Het invullen van het onderzoek kost ongeveer 2 minuten. 

Waarom zou ik meedoen?

Uw mening is belangrijk voor ons. De resultaten van het onderzoek gebruiken wij bij het maken van onze plannen voor de nieuwe pensioenregeling. De komende jaren gaan we meer onderzoek uitvoeren. U kunt dus vaker een uitnodiging van ons ontvangen.

Het onderzoek wordt uitgevoerd door marktonderzoeksbureau MWM2 samen met hun IT-partner Crowdtech. Resultaten van het onderzoek worden anoniem verwerkt en teruggekoppeld aan het pensioenfonds.  

Wij bedanken u hartelijk voor uw medewerking!
 

werken

Veelgestelde vraag

U kunt zich niet aanmelden voor het onderzoek. Elke keer wordt een groep deelnemers gekozen. Als u nu geen uitnodiging heeft ontvangen, ontvangt u mogelijk een volgende keer wel een uitnodiging. Om mee te doen hebben wij wel uw e-mailadres nodig. Hebt u uw e-mailadres nog niet doorgegeven? Geef dit dan eenvoudig door via MijnKLMPensioen.