Voor onze dienstverlening kunnen wij uw persoonsgegevens verwerken. Daarnaast maken wij gebruik van cookies op onze website. Raadpleeg voor meer informatie ons privacystatement en cookiestatement.

Sluiten

Nieuws UPO 2020 in Mijn documenten

16-09-2020

Uw jaarlijkse Uniform Pensioenoverzicht (UPO) staat klaar in Mijn documenten in MijnKLMPensioen. Als u vervolgens in Mijn documenten bovenaan 'Uniform Pensioenoverzicht' selecteert, dan komt uw UPO 2020 bovenaan te staan. Het UPO is een handig overzicht waarmee u in één oogopslag kunt zien hoeveel pensioen u hebt opgebouwd en hoeveel pensioen u kunt verwachten. Bent u gepensioneerd? Dan ziet u op uw UPO hoeveel pensioen u ontvangt. 

Nieuw op het UPO: wat als het mee- of tegenzit?

De hoogte van uw pensioen is niet zeker. Op het UPO ziet u dit terug in een afbeelding met drie pijlen die aangeven hoeveel pensioen u kunt verwachten als het mee- of tegenzit. Klik hier voor meer informatie. 

Alles over het UPO

Op onze speciale UPO-pagina vindt u Q&A's over het UPO en een handige checklist om direct wat praktische pensioenzaken te regelen.

Webinar 'Maak uw persoonlijke pensioenplaatje'

Het UPO is een mooi moment om met uw pensioen aan de slag te gaan en wij helpen u daar graag bij.  Daarom organiseren wij het webinar 'Maak een persoonlijk pensioenplaatje'.

Datum: woensdag 30 september 2020

Tijd: 13.00 tot 14.00 uur 

Platform: Microsoft teams 

aanmelden webinar

Vragen over het UPO?

Normaal vindt u ons jaarlijks op verschillende locaties bij KLM met onze pensioenstand om uw UPO-vragen te beantwoorden. Dit kan dit jaar helaas niet doorgaan. Wel helpen wij u graag verder aan de telefoon en per e-mail. 

Welkom op onze website

Op het gebruik van onze website is de disclaimer van toepassing.

Bekijk de disclaimer (PDF)Door naar de website