Nieuws

Pensioen3daagse van start: kom met ons in contact over uw pensioen!

27 oktober 2022

Tijdens de Pensioen3Daagse op 1, 2 en 3 november vragen we extra aandacht voor uw pensioen. Want bent u op weg naar een goed pensioen? Een gerust gevoel dat u weet wat u voor later hebt geregeld? Wij helpen u graag hiermee. Het enige wat u daarvoor hoeft te doen? Met ons in contact komen!

Kom met ons in contact op de manier die het beste bij u past!

Samen met uw (ex-)collega’s leren hoe u uw pensioen in kaart brengt, of liever 1op1 via een videogesprek uw pensioenkeuzes doorlopen? Of liever zelf aan de slag? Alles is mogelijk en we helpen u hier graag bij! Kijk hieronder op welke manier u met ons in contact kunt komen. Dan kijken we samen of u later goed geregeld hebt. 
 

Persoonlijk gesprek met een pensioenspecialist

Praat u liever 1 op 1 met een specialist? Bijvoorbeeld hoe u uw pensioenuitkering straks kunt afstemmen op uw persoonlijke situatie? Bel dan op werkdagen met onze afdeling Pensioenservice. Dan krijgt u snel en op een moment dat u het uitkomt antwoorden op al uw vragen over uw pensioen.

 

Neem contact op

Videobellen met een pensioenspecialist

Praat u liever 1 op 1 met een specialist? Bijvoorbeeld om uw pensioenuitkering straks helemaal af te stemmen op uw persoonlijke situatie? Plan dan een videogesprek in. Snel, veilig en op een moment dat het u uitkomt duikt u samen met een specialist in uw pensioen. 

 

Plan hier uw videogesprek

Zelf aan de slag in MijnKLMPensioen

Liever zelf aan slag? Log dan in op MijnKLMPensioen. Via Mijn planner ziet u direct hoe het ervoor staat met uw pensioen. Komt u er niet uit? Bel ons en wij lopen samen met u door de mogelijkheden heen. 

Gemakkelijk op de hoogte blijven

Meerdere keren per jaar informatie ontvangen over uw pensioen en uw pensioenfonds in uw mailbox? Schrijf u dan in voor de NWSflits in MijnKLMPensioen. U kunt uw voorkeur doorgeven onder Mijn gegevens.

Direct naar MijnKLMPensioen