Nieuws

Deelnemers KHS toegang tot MijnKLMPensioen

29 april 2020

Deelnemers KHS ook toegang tot MijnKLMPensioen

Goed nieuws voor alle deelnemers van de pensioenregeling KLM Health Services (KHS). Sinds kort hebben ook zij toegang tot MijnKLMPensioen. Dit betekent dat zij bepaalde informatie over hun pensioen alleen nog ontvangen via MijnKLMPensioen en niet meer in de brievenbus. Hierdoor is informatie digitaal snel beschikbaar en bespaart het kosten.

Informatie over uw pensioen digitaal in MijnKLMPensioen
Om uw digitale post te bekijken gaat u naar MijnKLMPensioen en logt u in met uw DigiD. Hebt u nog geen DigiD? Vraag deze dan aan via digid.nl. Zo hebt u maar één inlogcode nodig om zowel uw zaken met de overheid te regelen als om uw pensioensituatie te bekijken.

Geef uw e-mailadres aan ons door in MijnKLMPensioen
Wij willen u graag per e-mail informeren als er digitale post voor u klaar staat in MijnKLMPensioen. Geef daarom uw e-mailadres aan ons door via MijnKLMPensioen.

Ontvangt u informatie over uw pensioen liever in de brievenbus?
Onder Mijn gegevens kunt u bij Communicatievoorkeuren aanvinken dat u uw post liever in de brievenbus ontvangt. Of stuur een ondertekende brief naar Algemeen Pensioenfonds KLM, t.a.v Pensioenservice, Postbus 123, 1180 AC Amstelveen.

Werkt(e) u bij KHS of AMS en bent u nog niet met pensioen?
Bekijk dan het Pensioen1-2-3 van KHS. Met het Pensioen 1-2-3 hebt u snel een overzicht wat u wel en niet krijgt in uw pensioenregeling bij KHS, uw keuzes en wanneer u in actie moet komen. Later dit jaar krijgt u ook toegang tot Mijn planner in MijnKLMPensioen. Hier kunt u bepaalde keuzes voor het aanvragen van uw pensioen doorrekenen. Bijvoorbeeld om te zien hoeveel pensioen het scheelt als u reeds op uw 65ste met pensioen gaat.

Hebt u vragen?