Bijeenkomsten

Workshop PIZ

Pensioen In Zicht

Datum: Dinsdag 22 oktober
Tijd: 10.00 tot 14.00 uur
Locatie: Blue Sky Group, Prof. E.M. Meijerslaan 1, 1183 AV Amstelveen.

Bereikt u binnen anderhalf jaar uw pensioenleeftijd? Of wilt u eerder stoppen met werken en met pensioen? Dan raden wij u aan om deel te nemen aan de Pensioen In Zichtdag. 

Afbeelding man

Webinar Pensioen In Zicht 

Datum: Donderdag 3 oktober
Tijd: 14.00 tot 15.00 uur
Locatie: Teams

Bereikt u binnen anderhalf jaar uw pensioenleeftijd? Of wilt u eerder stoppen met werken en met pensioen? Dan raden wij u aan om deel te nemen aan de Pensioen In Zichtdag. Tijdens dit webinar leert u ook meer over de Regeling Vervroegd Uittreden (RVU).

pensioenplaatje

Webinar 'Maak uw persoonlijke pensioenplaatje'

Datum: donderdag 25 juni 2024
Tijd: 14.00 tot 15.00 uur
Locatie: Teams

Gaat u voorlopig nog niet met pensioen, maar wilt u wel graag inzicht in uw pensioen? En weet u niet goed waar u moet beginnen? Dan raden wij u aan om één van onze webinars 'Maak uw persoonlijke pensioenplaatje' te bezoeken.

Marijke en Rens

Workshop 'Maak uw persoonlijke pensioenplaatje' 

Datum: dinsdag 8 oktober
Tijd: 14.30 tot 17.00 uur
Locatie: Blue Sky Group, Prof. E.M. Meijerslaan 1, 1183 AV Amstelveen.

Gaat u voorlopig nog niet met pensioen, maar wilt u wel graag inzicht in uw pensioen? En weet u niet goed waar u moet beginnen? Dan raden wij u aan om één van onze bijeenkomsten 'Maak uw persoonlijke pensioenplaatje' te bezoeken.

Marijke en Rens

Vragen?

Hebt u vragen over een van de webinars of bijeenkomsten? Of hebt u een vraag over een ander onderwerp? Neem dan contact met ons up!