Voor onze dienstverlening kunnen wij uw persoonsgegevens verwerken. Daarnaast maken wij gebruik van cookies op onze website. Raadpleeg voor meer informatie ons privacystatement en cookiestatement.

Sluiten

Workshop 'Maak je persoonlijke pensioenplaatje'

Gaat u voorlopig nog niet met pensioen, maar wilt u wel graag inzicht in uw pensioen? En weet u niet goed waar u moet beginnen? Dan raden wij u aan om één van onze workshops 'Maak je persoonlijke pensioenplaatje' te bezoeken.

Tijdens de workshop krijgt u:

  • informatie over de KLM-pensioenregeling
  • een demonstratie van de pensioenplanner
  • Antwoord op de volgende vragen: Welke keuzes hebt u? Hoe weet u of u genoeg hebt? Ligt u op koers of moet u actie ondernemen?

Zelf aan de slag

Tijdens de workshop logt u in op de pensioenplanner zodat u uw eigen situatie kunt bekijken. Neem daarom een laptop of tablet mee. Inloggen doet u met uw DigiD, dus het is ook belangrijk dat u die weet. Natuurlijk kunt u thuis ook al een keertje inloggen op de pensioenplanner.

Wanneer zijn de workshops?

Door de nieuwe richtlijnen van het kabinet en het RIVM omtrent het coronavirus zien wij ons genoodzaakt om alle workshops tot en met 1 september af te gelasten. Heeft u zich ingeschreven voor een van deze workshops? Dan ontvangt u een e-mail met meer informatie. 

In 2020 organiseren we acht workshops 'Maak je persoonlijke pensioenplaatje'. Klik op de button hieronder en schrijf u nu in! Let op: vol is vol

De workshop start om 14.30 uur en is om 17.00 uur afgelopen. 

Alle workshops zitten vol! 

Locatie Pensioen In Zichtdag

Waar: Blue Sky Group

Adres: Professor E.M. Meijerslaan 1, 1183 AV Amstelveen

Bijlage Grootte
Routebeschrijving naar Blue Sky Group 1.19 MB

Welkom op onze website

Op het gebruik van onze website is de disclaimer van toepassing.

Bekijk de disclaimer (PDF)Door naar de website